Tweestapsauthenticatie Mobiele App (ESS)

Voor de mobiele Nmbrs® App (ESS) is een extra beveiliging toegevoegd middels tweestapsauthenticatie (Two Factor Authentication). Deze beveiligingsoplossing geeft de app nog een extra beschermlaag. Deze validatie is een éénmalige handeling die moet worden uitgevoerd.

Wat betekent dit?

Medewerkers kunnen vanaf vrijdag 22 mei uitgelogd worden bij de mobiele applicatie. Hierna moet er éénmalig worden ingelogd met de extra authenticatie, wat daarna blijvend is.

Wat moet je doen?

Op het moment dat je uitgelogd bent, zal er weer opnieuw ingelogd moeten worden. Dit gaat voornamelijk volgens de gebruikelijke manier.

1. Vul je domein in

In bijna alle gevallen zal dit wepayroll.nmbrs.nl zijn. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van een eigen omgeving, is dit de bedrijfsnaam zijn, gevolgd door .nmbrs.nl

2. Vul je login gegevens in.

Dit kan middels een combinatie van e-mailadres & wachtwoord, of via Google Sign-In.

3. Tweestapsauthenticatie:

je dient je account te autoriseren met een extra stap. Dit is éénmalig bij de eerste keer inloggen. Er wordt een e-mail verzonden met een code naar jouw e-mailadres. Deze code dien je hier in te voeren.

4. Verificatie:

Hier ga je verder met de verificatie. Dit is een pincode, je Touch-ID (vingerafdrukherkenning), of je Face-ID (gezichtsherkenning).

Wanneer bovenstaande stappen zijn doorlopen, kan er weer als vanouds gebruik gemaakt worden van de mobiele app.