Follow

Aanvullende maatregelen i.v.m. het Coronavirus (COVID-19)

Zeer gewaardeerde relatie van WePayroll,
 

Update 31 maart 2020:

In navolging op de persconferentie van vandaag 31 maart zal WePayroll meegaan in het advies, voor nu betekent dat een verlenging van het thuiswerken tot en met 28 april 2020 maar indien deze maatregel verleng zal worden zullen wij daar automatisch in meegaan.

 

Met de uitgebreide maatregelen die gisteren (13 maart 2020) zijn aangekondigd door premier Rutte en het RIVM, zijn er ook vanuit ons aanvullende maatregelen getroffen op dit gebied. 

Wij hebben naar aanleiding van de persconferentie een duidelijke beslissing genomen: alle WePayroll medewerkers werken met ingang van heden (16 maart 2020) thuis, vooralsnog tot en met 31 maart.
WePayroll werkt 100% cloud based en locatie onafhankelijk waardoor de continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd blijft.

Ondanks dat de aanleiding voor deze maatregelen niet positief is, kijken we uit naar de kans om op nieuwe manieren samen te werken met collega's en klanten. Dit zal voor iedereen even wennen zijn en we vragen maximale flexibiliteit, maar het biedt ook mogelijkheden om te leren van elkaar! 
 
We blijven gewoon bereikbaar op telefoonnummer +31-40-842 1635 en op support@wepayroll.com

Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk