Je bent je wachtwoord vergeten, wat nu?

Als je je wachtwoord bent vergeten, kan je zelf een wachtwoord reset uitvoeren. Dit doe je door op 'wachtwoord vergeten' te klikken. Zie onderstaande afbeelding:

Je komt nu in een tweede scherm.
Hier vul je het e-mailadres van je account in. En vervolgens klik je op wachtwoord resetten.
Zie onderstaand:

Je ontvangt nu een email met hierin een nieuwe link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
Het kan soms even duren voor deze email binnen is. Ook kan deze in de SPAM terecht komen.
Klik op de link in de email en je wordt automatisch doorgestuurd naar omgeving van Nmbrs.

Je wachtwoord moet voldoen aan de volgende eisen:

• Minimaal een hoofdletter
  • Minimaal een leesteken
  • Minimaal een cijfer
  • Minimaal zes karakters (maximaal 14 karakters)
  • Het wachtwoord mag nog niet eerder gebruikt zijn.