Je hebt problemen met inloggen, wat nu?

Wanneer je problemen hebt met inloggen vragen wij je eerst een aantal stappen uit te voeren voor je contact met ons opneemt.

- Ben je je wachtwoord vergeten? Ga dan naar 'Je bent je wachtwoord vergeten, wat nu?'

- Krijg je de melding: Onbekend IP adres? Ga dan naar 'Je krijgt de melding 'Onbekend IP adres', wat nu?'.

Mocht je met bovenstaande uitleg niet verder kunnen met inloggen dan hebben we nog een aantal tips om er voor te zorgen dat het gebruik van Nmbrs versoepeld kan worden.

E-mailadres:

Wanneer er een account voor je aangemaakt wordt in het systeem Nmbrs heb je maximaal twee weken om je account te activeren middels de link in de e-mail.
Mocht je dit dus niet gedaan hebben, is het niet meer mogelijk jouw account te activeren en moet er een nieuwe activatielink uitgestuurd worden.
Neem hiervoor contact op met de HR afdeling.

Let er ook op dat het e-mailadres dat je aan ons hebt doorgegeven voor het account aan te maken gelijk is met het e-mailadres waarmee je inlogt.
Wijzigt tussentijds je e-mailadres geeft dit dat door aan je HR afdeling, zodat wij dit kunnen wijzigen.

Wachtwoord:

Je wachtwoord moet voldoen aan de volgende eisen:

• Minimaal een hoofdletter
  • Minimaal een leesteken
  • Minimaal een cijfer
  • Minimaal zes karakters (maximaal 14 karakters)
  • Het wachtwoord mag nog niet eerder gebruikt zijn.

Internetbrowser:

Werk je met een andere internetbrowser dan Google Chrome?
Dan raden wij je als eerste aan Google Chrome te gebruiken. Het kan namelijk zijn dat andere internetbrowsers de gegevens van Nmbrs niet goed weergeven.

Caps Lock:
Veel voorkomend probleem is dat gebruikers de Caps Lock toets per ongeluk aan hebben staan, zorg dus altijd dat deze uit staat voor je het wachtwoord in gaat geven.