Remote support

Meekijken met de gebruiker

Om uw nog meer van dienst te kunnen zijn maken we gebruik van een tool waarmee we met u kunnen meekijken.

Hoe gaat dat in zijn werk?

U stuurt een e-mail naar [email protected] om uw vraag te stellen.  Soms is het makkelijker praten wanneer we hetzelfde zien en daarom gaan we via een beveiligde verbinding waarvan u volledig in control blijft met u meekijken.

Onze support medewerker stuur u via e-mail een uitnodiging tot het delen van uw scherm.  De mail zoals die in uw inbox verschijnt ziet eruit zoals onderstaande plaatje. Geheel onderin staat de naam van de support medewerker.

Vervolgens klikt u op de link zoals in de e-mail meegestuurd en dan komt u in het volgende scherm:

Nadat u op start hebt gedrukt zal er een sessie gestart worden waardoor onze support medewerker met u kan meekijken en zelfs uw muis en toetsenbord kan overnemen.

Er wordt u gevraagd een programma te installeren. Dit programma is noodzakelijk om de verbinding tot stand te brengen en bevat o.a. de controls waarmee u de sessie kunt beëindigen.

Via dit programma kunt u overigens ook chatten met de support medewerker en zoals u ziet met 1 druk op de knop de sessie beëindigen.