Follow

UPDATE 18-04-2013: Bericht van de Leverancier: SEPA

UPDATE (18-04-2013):
Vanaf 2 mei is mogelijk om vanuit Nmbrs SEPA betaalbestanden aan te maken en naar de bank te verzenden.

 

Onze leverancier,  Nmbrs,  houdt ons via hun site support.nmbrs.nl op de hoogte.  Zo ook over een momenteel veelbesproken onderwerp; SEPA.  Hieronder het bericht wat op de website van de leverancier is geplaatst.   Heeft u vragen neem dan contact met ons op.

Nmbrs & SEPA

Iedereen in Nederland krijgt een langer rekeningnummer. In de campagne ‘Over op IBAN’ (International Bank Account Number) wil de overheid u attenderen op de aanstaande wijzigingen. Vanaf februari 2014 zijn betalingen alleen nog maar mogelijk met dit langere IBAN nummer. Deze verandering is een stap op weg naar SEPA: een gezamenlijke Europese betaalmarkt.

Zowel bedrijven als consumenten zullen zich moeten voorbereiden op de veranderingen die eraan komen. Wij zijn al bezig om Nmbrs ‘SEPA-proof’ te maken. Dit houdt onder andere in dat alle bankrekeningnummers in Nmbrs omgezet moeten worden naar IBAN.

Omdat we vinden dat dit voor u geen punt van zorg moet zijn zal Nmbrs de wijziging van standaard bankrekeningnummer naar een IBAN-nummer voor u uitvoeren. Het moment van deze wijziging wordt nog nader bepaald: we laten u dat op korte termijn weten.

 

Kan ik al SEPA bestanden downloaden in Nmbrs?
Voorlopig nog niet, SEPA betaalbestanden zullen naar verwachting in het tweede kwartaal van 2013 beschikbaar komen in Nmbrs.

Bron: http://support.nmbrs.nl/entries/22344048-Nmbrs-SEPA

Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk