Jubileumdatum (Anciëniteitendatum) en datum indienst.

Er heeft een update plaatsgevonden op de software.  Vanaf nu kunnen we een anciëniteitendatum tonen op de salarisstrook en tevens een datum in dienst. Op die manier kan er onderscheid gemaakt worden tussen de datum in dienst concern en bijvoorbeeld bedrijfsonderdeel.   De medewerker ziet dit dan ook keurig op zijn strook vermeld.

Wilt u hiervan gebruik maken meld dat dan even want we kunnen er dan voor zorgen dat we dit gaan doorvoeren bij uw medewerkers.