Import looncomponenten

Hoe kan ik voor een bedrijf alle looncomponenten in een keer inlezen ?

Ga via bedrijf naar import/export. Kies daar voor 'Vaste looncomponenten exporteren'. Je krijgt dan een bestand met het bedrijfsnummer en alle medewerkers. Op de bovenste regel horizontaal vul je dan de betreffende looncomponenten ( voorbeeld 1060 dan vul je L1060 ) en daarna per medewerker de waarden per looncomponent op de regels daaronder.

Zodra je het hele bestand gevuld hebt dan sla je het op als Excel 1997 - 2003 of 2007 en daarna kun je het importeren.

Let op: De looncomponenten zijn geldig vanaf de periode waarin je je bevindt op het moment van inlezen.